Categorieën

Linder Aluminium boten
Er zijn 6 producten

Linder Aluminium boten

Linder aluminium boten, top kwaliteit visboten uit zweden, geen klinknagels geen lasnaden, perfecte afwerking. Licht, sterk en onderhoudsvrij. Linder boten hebben een unieke contructie bestaand uit een linder en een rechter deel, gekoppeld in een sterk aluminium kiel profiel. Door het lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te transporteren zelf op het dak van een auto. Linder aluminium boten hebben een lange levensduur en een zeer hoge restwaarde, ze zijn ook tweedehands zeer gewild. Aluminium boten zijn volledig recyclebaar en daarom een verantwoorde keuze.

 • Linder 355 Sportsman

  Een planerende boot voor kleine meren en rivieren, geschikt voor een motor tot en met 8 pk (4 takt).                                                                                                                                                   

  3 599,00 €

  Bekijken
 • Linder 400 sportsman

    De linder 400 Sportsman is een planerende familie boot, geschikt voor meren en rivieren. Hij kan gebruikt worden als visboot, familieboot en zelfs om te waterskieen. Er kan een motor achter tot zelfs 20 pk, maar een 9,9 is al genoeg om de boot te laten planeren.

  4 499,00 €

  Bekijken
 • Linder 445 Sportsman Basic

  De linder 445 Sportsman basic is een planerende familie boot, geschikt voor meren en rivieren. Hij kan gebruikt worden als visboot, familieboot en zelfs om te waterskieen. Er kan een motor achter tot zelfs 20 pk, maar een 9,9 is al genoeg om de boot te laten planeren.

  6 999,00 €

  Bekijken
 • Linder 445 Sportsman Max

  Planerende familie boot geschikt voor de grotere meren en rivieren, met een maximaal motor vermogen van wel 30 pk behoort zelfs waterskien behoord tot de mogelijkheden.

  10 750,00 €

  Bekijken
 • Linder 445 Sportsman Catch

  Een volbloed roofvis machine!

  12 499,00 €

  Bekijken
 • 15 540,00 €

  Bekijken